Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ
Категории:KVM 256
256MB RAM
10GB HDD
500GB Bandwidth
1 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно
KVM 512
512MB RAM
20GB HDD
1TB Bandwidth
2 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно
KVM 1024
1024MB RAM
30GB HDD
2TB Bandwidth
3 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно
KVM 2048
2048MB RAM
40GB HDD
3TB Bandwidth
4 CPU Core
1 Dedicated IP
-20 Достапно

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (162.158.78.137) од која сте и најавени.