Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ
Категории:Intel ATOM C2758
Intel ATOM C2758

250GB HDD

8GB RAM

5 IPs

10TB Bandwidth

1Gbps Port

Intel Xeon E3-1240v3
Intel Xeon E3-1240v3

1TB HDD HDD

16GB RAM

5 IPs

10TB Bandwidth

Dual Intel Xeon E5-2620
Dual Intel Xeon E5-2620

1TB HDD

64GB RAM

5 IPs

10TB Bandwidth

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (172.68.65.27) од која сте и најавени.